Basisopleiding Natuurgeneeskunde 2019:

Het basisprincipe van de natuurgeneeskunde is dat de stof is ontstaan vanuit de energie. Eerst is er de energie en van daaruit ontstaat pas de stof. Een ziekte ontstaat dus, doordat de energie verstoord of geblokkeerd is. We leren dan ook vanuit deze insteek een fysiek of mentale klacht te behandelen.

Je hebt een ziekte, omdat je ziek bent. 
En niet:
Je bent ziek, omdat je een ziekte hebt.

Je was dus al ziek, voordat de ziekte zich manifesteerde. Dit geldt voor zowel fysieke als emotionele en/of psychische klachten.

In deze opleiding komen allerlei facetten van de natuurgeneeskunde aan bod. Deze cursus richt zich voornamelijk op het energetisch systeem van de mens, dus de chakra’s, de aura, de energievelden (yin-organen) en de meridianen.

Wat je o.a op deze opleiding leert is magnetiseren via de chakra’s. Er zijn bepaalde plaatsen op het lichaam waar je deze energie veel gemakkelijker in en uit het lichaam kunt halen. Het zijn als het ware ‘toegangspoorten’ tot jouw energetisch systeem. Deze plaatsen heten chakra’s. Als je via deze chakra’s werkt kun je heel direct allerlei klachten ‘te lijf gaan’.

Vanuit mijn jarenlange praktijkervaring leer ik jullie allerlei doeltreffende energetische behandelingen die je direct in de praktijk kunt toepassen. Het zijn behandelingen die een behoorlijke impact hebben op iemands energetisch systeem, je kunt hier dus erg goede resultaten mee bereiken in zeer korte tijd.

Daarnaast geef ik jullie veel theoretische kennis die je nodig hebt in je praktijk, maar die ook gewoon leuk is om te weten. Je krijgt informatie over het opzetten van een praktijk. Hoe je het moet aanpakken, hoe je je het beste kunt opstellen en ervaringen vanuit de praktijk leren je wat je beter wel en niet kunt doen.

Als je deze cursus alleen zou willen doen voor jezelf of om mensen in je directe omgeving mee te helpen indien nodig, dan kan dat natuurlijk ook heel goed. Sowieso is het levensverrijkend. Je gaat anders naar de dingen kijken om je heen. Dit is onomkeerbaar.

 Welke onderwerpen komen aan bod in deze cursus?

–          Magnetiseren en Vitaliseren
–          Chakraleer
–          De Aura
–          Het werken met kleuren
–          Massagetechnieken
–          Psychosomatiek
–          Emoties
–          Voelen – denken
–          De anamnese
–          Persoonlijke groei
–          Het opzetten van een eigen praktijk

Manier van lesgeven:

De manier van lesgeven is persoonlijk en uniek. Mijn visie op het therapeut zijn is dat je geen goede therapeut kunt zijn als je jezelf niet kent. Je kwaliteiten, maar ook je beperkingen. Daarom wordt er ook veel aandacht besteed aan bewustzijnsbevorderende oefeningen, waardoor je deze cursus ook kunt gebruiken voor persoonlijke groei.

Tijd en plaats:

Voor 2020 ligt in de planning om in het najaar de opleiding weer te starten in modules van 5 dagen.
Dit plan wordt deze winter uitgewerkt en er zal ook accreditatie aangevraagd worden.
Mocht je interesse hebben in deze opleiding schrijf je dan in door onderstaand formulier in te vullen, dan word je in ieder geval op de hoogte gehouden van de plannen, voordat deze op de website komen.

Deze opleiding zal dus niet meer in de oude vorm in Nederland gegeven worden.

 

Referenties over deze opleiding:

Vandaag is een dag dat ik bewust besefte dat alle lessen die ik gehad heb tijdens de cursus me nu helpen om verder te gaan en ik heel anders in situaties sta. Ik ben sterker, bewust van mijn grenzen. Ik heb leren houden van mezelf en vind mezelf heet waard hier te zijn. Bedankt Kitty. Het is het meer dan waar geweest. En dit wilde ik met jou delen. Het mooie is dat er nu iemand op mijn pad is gekomen die ik met al mijn kennis en ervaring mag helpen. Zo mooi!!!!
Anoniem, mei 2017.

Ik ging laatst in mijn map kijken en lezen wat we allemaal van je hebben gehad in de cursus natuurgeneeskunde die ik jaren geleden bij je heb gevolgd. Jeeje, wat is dat veel! De behandelingen zijn erg krachtig en gaan diep! Het voelt aan alsof het heel oude kennis is, heerlijk! Het behoort tot mijn schatkist van wijsheid, kennis en bewustwording. Ik ben je nog steeds erg dankbaar hiervoor. Het feit dat ik niet ‘mijn eigen praktijk’ ben begonnen, betekent niet dat ik de waarde ervan niet erken en af en toe geef ik nog steeds een behandeling. Ik had het niet willen missen.
Miraida

“Ik ben zowel onder behandeling als op cursus (Natuurgeneeskunde) geweest bij Gopala Natuurgeneeskunde, bij Kitty dus. Over de behandeling kan ik zeggen dat het soms heel confronterend, moeilijk en eng was om je zelfbeeld en je opgebouwde beschermmechanisme los te laten. Maar daardoor kon ik ook bepaalde lichamelijke klachten loslaten. Ik heb daar nog steeds profijt van. Over de cursus kan ik zeggen dat ik ontzettend veel heb geleerd over mezelf en mijn onzekerheden en hoe daarmee om te gaan. Ik heb met energie leren werken en geleerd te voelen i.p.v. te denken. Pas dit ook in mijn dagelijks leven met succes toe. Zowel in de cursus als tijdens een behandeling word je keihard met jezelf geconfronteerd, verstoppen is er niet meer bij en daar moet je wel tegen kunnen. Maar geloof me, daar word je alleen maar beter van!”
Lenie v.d. L.

“Lieve Kitty, ik ken je nu ongeveer 10 jaar en heb daarin vele cursussen (o.a. ‘Natuurgeneeskunde’) gedaan, workshops gevolgd en diverse behandelingen ondergaan. Je hebt mij daar heel goed in begeleid, heb inzichten gekregen en mij bewust laten worden. Ik heb mij altijd in je aanwezigheid verbaasd hoe wonderbaarlijk daarin alles verliep. Daar ben ik je elke dag dankbaar voor.”
Rob

“Ik heb de ‘Natuurgeneeskundecursus’ bij jou gevolgd en ben ook behandeld, en ben nog steeds blij. De dag dat ik je cursusfolder in mijn handen kreeg, had ik heel sterk het gevoel dat ik dit moest doen. Mijn hoofd zei “nee”, maar mijn hart zei “JA”. Sinds die tijd ben ik zooooo innerlijk veranderd, de echte Marianne is er weer!! En niet degene met muren, ego’s, enz. De cursussen waren, voor mij althans, “zwaar”, want je leert jezelf kennen, en je krijgt tools, dat het ook anders kan. Dus dat vond mijn ego niet leuk!!
De cursus was ook heel divers, verschillende onderdelen werden behandeld, waardoor het absoluut niet saai, maar heel leerzaam is/was. Af en toe pak ik mijn boekwerken weer, en lees het weer door. Boeiende materie!! Blijven lezen en leren…. Dat ik ook tussendoor privé behandeld werd, was het gevolg van vastzittende emoties/blokkades. Verder doordat ik mij onbewust had aangeleerd, even uit mijn lichaam te gaan, bij moeilijke situaties. Ben daarvoor behandeld, zodat ik in mijn lichaam blijf, ook bij moeilijke situaties. En deze situaties voel en loslaat. Ik vind je heel professioneel, liefdevol en ook gezellig, en ben je super dankbaar voor alles wat je voor mij gedaan hebt, als therapeute en lerares, dat je mij de tools gaf om anders te denken en te voelen, als een bamboetak in de wind.”
Marianne

¨De geneeswijze en de cursus Natuurgeneeskunde van Kitty Hamelijnck maakt je bewust van de genezer in jezelf, daar hoef je niet in te geloven, dat is een feit.”
Lenie W.

Wat erg bijzonder van Kitty is dat ze cursussen geeft, waardoor je jezelf kan helpen. Je genezingsproces heb je voor een deel zelf in de hand, ze geeft je daarbij de tools.
Miraida

Inschrijfformulier Basiscursus Natuurgeneeskunde

Achternaam:*

Voorletters:*

Voornaam:*

Adres:*

Postcode:*

Woonplaats:*

telefoon:

email:

Ik betaal:
 ineens in termijnen

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden van Gopala Natuurgeneeskunde.

Opmerkingen:

close
Facebook Iconfacebook like buttonTwitter Icontwitter follow buttonLinkedin