De Kosmische schijf als regressiebehandeling

Een cyclus behandelingen (ten minste 8 en maximaal 10) wordt gebruikt om het basischakra te reinigen. In het basischakra zit alle informatie uit het verleden, alle ervaringen die we ooit hebben opgedaan en die ons hebben gevormd naar degene die we op dit moment zijn. Soms kom je op een punt in je leven dat je wat hulp kunt gebruiken, omdat oude patronen je steeds in de weg zitten of je leven niet helemaal loopt, zoals je zou willen. De kosmische schijf is de meest krachtige behandelmethode die er is. De behandelingen met de kosmische schijf brengen ons terug in onze ‘oerenergie’, de energie van onze ziel, die een reïncarnatieopdracht voor dit leven heeft gekozen nog vóór de geboorte. Je ziel weet dus wat je hier komt doen in dit leven. Wat jouw pad is.

Soms raken mensen ‘verdwaald’ in de keuzes die ze ooit hebben gemaakt in hun leven. Ze voelen dat het ‘niet lekker loopt’ en zijn misschien toe aan verandering. Dat zou kunnen zijn op allerlei gebied: werkgerelateerd, studiekeuze, partnerkeuze of sociaal maatschappelijk.

Nou dit is zo’n moment, waarop je samen met een speciaal daarvoor opgeleide therapeut kiest om de cyclus behandelingen aan te gaan.

Hoe gaat het in z’n werk?

We beginnen altijd met een afwijkende behandeling dan een schijfbehandeling om kennis te maken met de energie van de therapeut en astrale energieën. Direct iemand confronteren met kosmische energieën kan een beetje teveel voor iemand zijn. Het verschil tussen astrale en kosmische energieën is: de kosmos is eisend en zegt als het ware tegen je: “Wil je beter worden, dan zul je beter worden, wat daar ook voor nodig is“, terwijl astrale energieën wat milder en zachter werken. Dus als je echt vindt dat je liever een andere manier wilt bewandelen dan dat je nu bewandelt, dan kun je beter voor kosmische schijf kiezen en als je graag alles wilt houden, zoals het nu is, dan kun je beter een andere manier kiezen.

Na de eerste kennismakingsbehandeling beginnen we met de 2-kleurenschijf. De behandeling is iedere keer hetzelfde. Er wordt een schijf gebruikt van 20 cm doorsnee, waarmee we als het ware ‘negativiteit’ uit het lichaam kunnen halen, dus alles wat ons niet dient aan overtuigingen, emoties, gedachtes e.d. en we brengen positieve energie weer in het lichaam. De eerste 2 planeten, waarmee we de eerste 2 behandelingen geven zijn Venus en Saturnus. De planeet van liefde en de planeet van karma.

‘We worden als het ware met liefde teruggezet op ons karmische pad, mits we ervan afgeweken waren’.

Na 2 keer wordt er besloten over te stappen op de 4-kleurenschijf of te blijven bij de 2-kleurenschijf. Afhankelijk van wat iemand aankan. In overleg met de therapeut wordt dit besloten. Er komen dan nog 2 planeten bij en dat zijn Pluto en Mercurius. Pluto is de planeet van transformatie en Mercurius van het denken.

‘Ons denken wordt teruggebracht naar het kosmisch denken’.

We worden als het ware karmisch gereinigd naar blokkades uit het verleden en we worden energetisch ‘gestuurd om andere paden te bewandelen of juist tevreden te zijn met de paden die we reeds bewandelden.
Er komt een innerlijk rust, dingen uit je leven kunnen een wending krijgen, altijd in het positieve.

‘Wat niet bij je hoort gaat bij je weg en wat wel bij je hoort komt naar je toe’. 

Je wordt hierdoor krachtiger, weet wat je wilt en niet wilt, minder emotioneel, maar wel leven vanuit een diep voelen naar wat goed of niet goed is, je talenten komen naar buiten als dat nog niet het geval was.

Na de 8 tot 10 sessies met de schijf wordt er altijd afgesloten met een afwijkende behandeling.

Hoeveel tijd is er tussen de behandelingen?

Tussen de eerste behandeling en de eerste schijf maakt het niet zoveel uit, maar minimaal een week.
Omdat de eerste 4 schijven meestal het ‘opruimwerk’ doen naar het verleden is het wel fijn als je hier een beetje rap doorheen kunt, dus hou ik altijd wekelijks aan. Je krijgt dan iedere week een schijfbehandeling.
Tussen de 4de een 5de schijf laat ik 2 weken, daarna 3, 4, 6 weken en de afsluitende behandeling ook weer 6 tot 8 weken later. Mochten er meerdere schijven nodig zijn dan 8, dat bepaal je pas in overleg bij de 8ste schijfbehandeling, dan laten we hier ook weer 6 weken tussen. Dit wordt alleen besloten als iemand nog even ‘een extra zetje in de rug kan gebruiken’. Meestal hou ik het bij 8 schijven.

Als alle behandelingen achter de rug zijn, dat duurt ongeveer een half jaar, werkt de energie van de kosmische schijf nog anderhalf jaar door. Je wordt dus in totaal zo’n 2 uur begeleid op je pad door de krachten van deze 4 planeten. Deze 4 planeten samen vormen GEZA-IV. Een krachtig instrument om je verder helpen op je pad, zoals jij dat ooit als ziel zelf gekozen hebt.

Voor mensen die wel geïnteresseerd zijn in behandelingen met de kosmische schijf, maar zo’n cyclus een beetje teveel vinden is er ook een mildere vorm met de schijf en dat zijn oerbehandelingen, die geef ik meestal in clusters van 3 keer achter elkaar wekelijks. Hier kun je ook al heel veel mee bereiken en brengt mensen ook terug in oerenergie die ze bij zich hadden op het moment toen ze geboren werden in dit leven.

Hieronder kun je wat ervaringen lezen van een aantal mensen die de kosmische schijf hebben ondergaan. Ik heb in 1993 de opleiding afgesloten voor Malva-Therapeut en in 1994 voor Malva-Specialist en werk al bijna 20 jaar met het geven van deze Kosmische Schijf cyclussen en heb in al die jaren mooie dingen zien gebeuren met mensen. Kleine en grote wonderen kwamen voorbij.

Wat mensen erover zeggen:


Een half jaar geleden was ik erg onrustig en op zoek naar ‘meer in het leven’. Ik had geen idee hoe ik dit kon vinden. Via via kwam ik bij Kitty terecht. Ik had zo goed als geen enkele ervaring op een wat meer alternatief/spiritueel gebied, maar stond open voor iets anders, omdat het niet langer ging zoals het ging.
Na een zeer interessan intake gesprek/behandeling merkte ik direct dat Kitty energieën kon sturen of in werking kon stellen. Dit ging op een nuchtere, niet zweverige manier, wat mij erg aansprak. Hoe dat precies werkte snapte ik niet, maar het deed er niet toe: er gebeurde iets. Ik snap ook niet hoe electriciteit werkt, maar ik profiteer wel dagelijks van de mogelijkheden. Zo ben ik ook het traject in gegaan met de behandelingen van de kosmische schijf.
Het werd een hobbelige reis vol emoties, maar het was het absoluut waard. Ik kwam steeds mezelf tegen en probeerde mezelf op allerlei manieren uit te dagen en open te stellen.
Nu, een half jaar later, heb ik nog steeds geen idee hoe het werkt. En of alle verandering in werking is gesteld door deze behandelingen, weet ik ook niet, maar het doet er ook niet toe, want ik weet wel 1 ding: ik voel me 10 keer beter dan een zes maanden terug.
Weet ik nu precies wat ik verder wil in het leven? Nee. En dat is goed zo. Het komt wel wanneer het tijd is. Ik heb rust gevonden.
Kitty, bedankt voor je sturing.
gescreven door R.B., 28 november 2016.

We hebben allemaal wel eens de behoefte om weer met beide benen op de grond te komen, je hoofd en lichaam even resetten! Dat had ik dus ook een aangezien ik geen prater ben, zeker niet als ze gaan graven, waren de kosmische schijfbehandelingen voor mij een uitkomst. Kitty is een hartverwarmende vakvrouw, ik heb al meerdere behandelingen bij haar gehad en allemaal met succes. Toen zij mij vertelde over deze behandelingen voelde het direct goed.
Wat een verademing was dat lekker ontspannen liggen en het maar laten gebeuren. Je bent er even mee bezig, maar iedere keer weer een ontlading en je steeds krachtiger voelen, maakt het zeker de moeite waard!
Ik sta weer met beide benen op de grond, zit zo sterk in mijn kracht dat ik inmiddels ook een andere functie heb, waar ik weer in kan groeien.
Kitty, bedank x.
Geschreven door Patricia op 1 maart 2016.


Het werkt! Vraag me niet hoe… Zelfs ik, de master denker en analist die overal een verklaring voor wilt en meestal ook kan vinden, heb hier geen antwoord op. En weet je wat zo mooi is? Het maakt mij ook niet meer uit hoe. Ergens onderweg, tijdens het proces van de eerste tot de laatste behandeling, ben ik die drang om er grip op te krijgen verloren. En weet je wat nog mooier is? Dat is nou net wat ik nodig had. Controle los laten, vertrouwen herstellen in mijzelf, in het proces, in het universum, in het ongrijpbare wat het balans terug brengt op het moment dat je zelf niet meer tegen stribbelt en jezelf niet meer in de weg staat. Kitty is de gids die je begeleidt en je de weg wijst om terug naar jezelf, je kern, je balans te keren. Dat doet ze op een krachtige en tegelijk milde, respectvolle, inzichtelijke en humorvolle manier. Ik sta weer in mijn kracht na een reeks gecombineerde behandelingen en voel mij energiek, zelfverzekerd en in balans.
Geweldige ervaring! En absoluut een aanrader!!
Dank je wel Kitty!
Geschreven door Anita, februari 2016.

Ben erg blij dat ik bij Kitty terecht ben gekomen. Het voelt alsof het zo moest zijn. Ik kon met bepaalde dingen geen beslissingen nemen, omdat ik niet kon kiezen wat nou het beste voor me is. Hierdoor werd ik erg onrustig, voelde me moe, energieloos, was veel aan het piekeren en me druk aan het maken. Kitty heeft me hierbij geholpen door eerst te starten met acupunctuur. Hierdoor kreeg ik weer meer energie en voelde me beter in m’n vel zitten, wat een positieve invloed op me dagelijks leven heeft. Maar ook door te luisteren en me hierna adviezen te geven die ik nodig had. Hierna heeft Kitty me geholpen door voor een langere periode een aantal sessies te volgen (Kosmische schijf behandelingen), waarbij ik rustiger werd en de keuzes voor mij gemaakt worden, het goede naar me toe komt en als iets niet bij me past dan ging het bij me weg. Ik merk dat ik daardoor weer de kracht heb die eraan ontbrak en ik weer met een glimlach en stralende ogen de toekomst tegemoet zie.
Hartelijk dank Kitty, namens een blije Marcel :-).

Kitty start met een grondige intake, waarbij gerichte vragen een luisteren zonder te oordelen de basis zijn. Vanuit de intake geeft Kitty het advies van een (gecombineerde) behandeling. Ze legt de behandeling en de eventuele effecten goed uit, waarna ze je de ruimte geeft om zelf de beslissing te maken of je de behandeling wil doorzetten. Kitty is er niet alleen op gericht om de “klacht” te verhelpen, maar kijkt ook naar de oorzaken en verschillende opties om de “klacht” te behandelen en in de toekomst te voorkomen. Ik heb Kitty leren kennen als nuchter, open minded, kundig en ervaren.
Amrita

 

close
Facebook Iconfacebook like buttonTwitter Icontwitter follow buttonLinkedin