Mijn werkwijze in het algemeen:

Mijn doelstelling is altijd om de oorzaak van uw klacht aan te pakken, zodat de resultaten blijvend zijn en we niet alleen aan symptoombestrijding doen. Ik heb diverse disciplines met elkaar gecombineerd, zodat ik sneller resultaten kan boeken en niet al teveel behandelingen nodig heb om het gewenste resultaat te bereiken. Mijn consulten zijn over het algemeen dus zeer uitgebreid. Ik begin altijd met een uitgebreide anamnese, waarin we alle gegevens die relevant zijn voor de behandeling even doornemen, zoals bijvoorbeeld uw medische geschiedenis.

Daarna begin ik vaak met het doormeten van uw energetische systeem, zodat eventuele aanwezige blokkades opgespoord kunnen worden. Dit gebeurt via polsdiagnostiek, dus geen ‘enge’ of ‘pijnlijke’ onderzoeken. Ik doorloop een volledig protocol en behandel daarbij ook direct de zaken die ik onderweg tegenkom. Vaak door middel van oor- en lichaamsacupunctuur, omdat dit direct resultaat geeft en ik dan direct verder kan gaan met het onderzoek. Vergelijk het maar met een ui die je gaat afpellen. Onder de ene laag vind je weer een andere laag, net zolang tot je bij de kern bent van het probleem. Zo is eigenlijk simpel gezegd mijn werkwijze.

Als ik dan uiteindelijk de energetische diagnose kan stellen, dus de energetische blokkades heb kunnen vinden, waardoor u de lichamelijke of mentale/emotionele klachten heeft, waarvoor u bij me bent gekomen, dan spreken we het geheel even door. Dan kan ik vertellen wat ik voor u zou kunnen betekenen in uw genezingsproces. Bijvoorbeeld wat daarvoor nodig is,  welke behandelingen noodzakelijk zijn of bijvoorbeeld welke homeopathische middelen u erbij zou kunnen innemen. Ook kan ik dan vanuit mijn ervaring redelijk nauwkeurig inschatten hoeveel behandelingen u ongeveer nodig zult hebben, dus dan weet u direct waar u aan toe bent. Dit is natuurlijk een schatting, want bij de één zal de genezing sneller verlopen als bij de ander, omdat ieder mens anders is en iedereen anders reageert op de behandelingen. Bij het tweede consult weet ik al een beetje hoe u reageert en kan ik daar dus wat secuurder over zijn. In het eerste consult
beginnen we altijd direct met de behandelingen die nodig zijn voor uw genezing. Deze kunnen bestaan uit o.a.:

Acupunctuur
Homeopathie en SiVAS-diagnostiek
Auriculo (ooracupunctuur)
Massage
Chakra-therapie

close
Facebook Iconfacebook like buttonTwitter Icontwitter follow buttonLinkedin