Massage

 

Mensen zijn van nature ‘denkende voelers’. In het westen is het door onze manier van leven over het algemeen omgedraaid en zijn we ‘voelende denkers’ geworden, waardoor onze energie teveel geconcentreerd is in en rondom ons hoofd.

Als we teveel het contact met ons lichaam verliezen en teveel met onze energie in ons hoofd zitten krijgen we stress en van daar uit zelfs burnouts. Bij stress brandt onze energie volledig op. Dat komt, omdat onze energie minder wordt in ons lichaam als er teveel energie in ons hoofd zit. We worden moe en gaan hoger en oppervlakkiger ademen, waardoor we minder zuurstof opnemen. Onze organen krijgen dan dus ook minder zuurstof. Uiteindelijk zal stress om deze reden resulteren in fysieke klachten.

Massage is een goede manier om de energie die teveel in en rondom ons hoofd gecentreerd is weer naar beneden te brengen, waardoor we meer in contact komen met ons lichaam en vandaaruit ontstaat ontspanning van lichaam en geest. Als we ons lichaam regelmatig laten masseren zal dit dus gezondheidsbevorderend en preventief werken tegen allerlei ziektes. De energie volgt altijd de aandacht, dus doordat we ons tijdens een massage concentreren op de aanraking van de masseur zal onze energie vanuit ons hoofd in ons lichaam zakken. We gaan dieper ademen en nemen daardoor meer zuurstof op, onze bloeddruk zal normaliseren en ons immuunsysteem zal versterken.

Massage heeft daarnaast een reinigende werking voor afvalstoffen in het lichaam. De afvalstoffen worden opgenomen in de olie en spoelen we bij het douchen gewoon van ons lichaam af.

Door de massage ontspant het bindweefsel wat zich direct onder de huid bevindt. Door de ontspanning vergroot onze aura en voelen we ons beter dan ervoor. Het heeft dus ook nog wel degelijk een therapeutisch effect en is daardoor nog meer dan alleen een fijne ervaring.

U kunt een keus maken uit diverse massages:

– algehele rustgevende massage (1 uur)
– vitaliserende massage (1/2 uur)
– Ayurvedische massage (1,5 uur)
– algehele lichaamsmassage in combinatie met een volledige chakra-behandeling (1 uur)

Gun jezelf regelmatig deze gezonde verwennerij!

Kosten:

– algehele lichaamsmassage is een massages van 1 uur en kost € 110,=.
– 
de vitaliserende massage is een massage van 1/2 uur en kost € 75,=.
– 
Ayurvedische massage is een massage van 1 1/2 uur en kost € 125,=.

Volgens oud Ayurvedisch gebruik masseren vrouwen alleen vrouwen en mannen alleen mannen.
Ik houd dit gebruik graag in ere en masseer dan ook alleen vrouwen.

Of geef eens een massagecadeaubon cadeau.

Op de Massage cadeaubon worden standaard de naam van de gever en van de ontvanger vermeld. Als u liever een blanco massagebon geeft, dan dient u dit vooraf even kenbaar te maken.

Massage cadeaubon bestelformulier

Gegevens gever:

Uw naam:*

Uw adres:*

Uw postcode en woonplaats:*

Uw telefoonnummer:*

Email:*


Gegevens ontvanger:

Naam:

Adres:

postcode en woonplaats:

Na verzenden van de gegevens ontvangt u zo spoedig mogelijk een email met de betaalgegevens. U kunt betalen met bankoverschrijving.

Na ontvangst van uw betaling ontvangt u de Massage cadeaubon binnen drie dagen in uw brievenbus.

close
Facebook Iconfacebook like buttonTwitter Icontwitter follow buttonLinkedin