Over Gopala

Gopala Natuurgeneeskunde bestaat inmiddels 25 jaar en wordt geleid en bezield door Kitty Hamelijnck, zij is een ervaren en geregistreerd HBO-therapeut en voldoet aan alle kwaliteitseisen. Het verhaal achter de naam ‘Gopala’ is te vinden op mijn weblog: http://gopala.nl/wie-was-gopala/

Gopala Natuurgeneeskunde is een multidisciplinaire praktijk, dit houdt in dat er verschillende behandelmethoden worden toegepast. Zij worden met elkaar gecombineerd binnen één consult, zodat veel sneller en doeltreffender gewerkt kan worden aan uw klacht of probleem. Het grote voordeel hiervan is dat je een klacht op verschillende manieren tegelijkertijd aan kunt pakken en/of dat je verschillende klachten tegelijk aan kunt pakken. Je hebt dus eigenlijk veel minder behandelingen nodig om hetzelfde resultaat te bereiken als dat je zou bereiken als je maar één behandelmethode toe zou passen, bijvoorbeeld alleen lichaamsacupunctuur.

De doelstelling van Gopala Natuurgeneeskunde is te allen tijden dat de oorzaak van de klacht aangepakt wordt. Er wordt dus niet alleen aan symptoombestrijding gedaan, maar ook daadwerkelijk aan genezing. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat de klachten blijvend verdwijnen. Helaas zijn niet alle klachten helemaal te genezen, maar daar zal ik u in ieder geval altijd zo eerlijk en oprecht mogelijk in voorlichten.

U begrijpt waarschijnlijk al dat de consulten daarom over het algemeen zeer uitgebreid zijn. Maar het grote voordeel hiervan is toch dat u er veel minder nodig heeft en veel sneller resultaat heeft! Ook kunt u bij Gopala terecht voor gewoon een energetische check-up, want waarom zouden we dit alleen doen voor ons gebit en niet voor onze hele lijf en leden?

Kortom: redenen genoeg om eens een bezoek te brengen aan Gopala Natuurgeneeskunde. Het minste wat u er aan over kunt houden is een goed gevoel.

close
Facebook Iconfacebook like buttonTwitter Icontwitter follow buttonLinkedin