Er zijn honderden redenen waar ik mijn moeder dankbaar voor ben en één daarvan is dat zij mij op jonge leeftijd kennis heeft laten maken met Kitty. Al jaren kom ik voor verschillende redenen langs bij Kitty. Lichamelijke klachten, angsten, onzekerheden maar ook voor vragen over mijn leven waar ik zelf geen antwoord op kon geven. Als één van haar jongste cliënten kan ik met trots zeggen dat ik mede dankzij Kitty al enorme obstakels heb overwonnen. Ze is niet alleen warm en lief maar ook ontzettend professioneel en oprecht in haar werk. Haar rustige energie, fijne karakter en down to earth mindset zorgen ervoor dat je je direct op je gemak voelt. Ze neemt je op een zachte wijze mee op een innerlijke, spirituele maar vooral aardse reis door, in en over jezelf. Je leert jezelf (zowel mentaal als fysiek) op een andere, diepere manier kennen en naast dat het helend werkt op je lichaam en omgeving, brengt het enorm veel inzichten en innerlijke rust met zich mee. In de jaren dat ik bij Kitty kom, heb ik mij enorm ontwikkeld, voel ik mij elke dag beter, leef ik bewuster en ben ik nu in mijn 24e levensjaar klaar voor een leven zonder angsten, pijn en andere obstakels. Ik raad dit echt aan iedereen aan! Vooral aan de jongeren. Hoe eerder je begint met werken aan jezelf, hoe meer je kunt bereiken en je staat écht met 10-0 voor in het leven. Iedereen verdiend deze lichamelijke balans, mentale rust en liefde voor het leven en zichzelf. Kitty is in mijn optiek de aangewezen persoon om je daarbij te ondersteunen. Ik ben zo dankbaar voor wat wij samen hebben ontdekt, opgeruimd en hebben gecreëerd.
Lieve Kitty, u zit voor altijd in mijn hart!
Geschreven door Sharvani, 20 april 2021.

Via mijn dochter kwam ik bij Kitty terecht, omdat ik al tijden met allerlei klachten liep en al van alles geprobeerd had. Na 3 sessies bij Kitty gaat het veel beter met mij en voel ik me, zowel lichamelijk als geestelijk, een stuk sterker. Ik vind Kitty een prachtig mens, waarbij ik me erg op mijn gemak voel. Ook de familieopstelling die ik gedaan heb vond ik heel mooi en ik hoop dat daar nog meer mooie dingen uit voortkomen. Ik weet dat ik bij Kitty terecht kan als het weer een keer minder goed met me zal gaan en dat geeft me een heel fijn gevoel.
Geschreven door Nel op 28 januari 2020.

Ik heb onlangs een traject van 12 behandelingen cosmetische acupunctuur bij Kitty afgerond en ik kan absoluut zeggen: “Ik zie er stralend uit”. Zowel mijn innerlijk als mijn uiterlijk zijn opgeknapt. Ik slaap veel beter, heb een goede conditie gekregen, ben veel opgewekter, kan mij beter concentreren en……ik lijk jonger in mijn gezicht! Hoe mooi is dat! Kitty is een echte vakvrouw met veel kennis, iemand bij wie je meteen voelt dat je in goede handen bent. Het waren voor mij elke keer leuke, gezellige en ontspannende uitjes. Het zijn veel naaldjes en bij de bovenlip kun je er misschien weleens eentje voelen, maar dat is slechts een fractie van een seconde. Ik kijk uit naar de onderhoudsbeurt en kan iedereen die twijfelt zeggen: “Probeer het en laat je overtuigen. Bij Kitty ben je aan het juiste adres!”
Geschreven door Christa op 3 mei 2019.

De marathon met Gopala,
iedereen zal het herkennen, je hebt sportieve ambities, maar op het moment dat het erom gaat laat je lichaam je in de steek. Zo ook bij mij, maandenlang was ik in voorbereiding voor de marathon van NY, totdat een verrekking in de spier vlak voor tijd roet in het eten gooide. Tamelijk onrustig heb ik toen contact gezocht met Kitty. Samen hebben we een gericht behandelplan opgesteld en hebben we “het lichaam” mooi op tijd in topconditie gekregen voor de grote dag. Daarnaast hebben we ook nog via gerichte acties de energiebanen weten te stimuleren, zodat de race vlekkeloos verliep (zelfs na 30 km). In een mooie tijd ben ik gefinished en heb 1 van de absolute hoogtepunten in mijn sportcarrière beleefd. 
Ik raad dan ook iedereen die met sport bezig is om regelmatig langs Gopala te gaan om zo samen een plan te maken om je doelen te bewerkstelligen.
Mocht je geen doelen hebben, maar alleen lekker creatief bezig zijn, dan is dit ook aan te raden. Om me heen hoor ik regelmatig mensen die kampen met blessure, maar in het reguliere circuit vastlopen of simpelweg geen vertrouwen hebben in het voorgeschreven behandelplan.
Probeer dan eens wat anders en er zal een wereld voor je open gaan. 

Voor mij heeft het in ieder geval prettig gewerkt.
Geschreven 30 april 2019 door Robert S.
Marathon finisher 🙂

Ik had een tijdje last van hielspoor. Je kunt dan een blokje in de schoen nemen of een een cortisonenspuit, dat zag ik niet zitten. Omdat Kitty mij in het verleden ook geholpen had met Candida en mijn kattenallergie, heb ik haar in mei gebeld. Kitty gaf aan dat er geen homeopathisch middel tegen is, maar dat het met acupunctuur wel verholpen zou kunnen worden. Kitty zei eerlijk dat hielspoor hardnekkig kan zijn, dus dat er een aantal afspraken nodig zouden zijn. Na 8 acupunctuursessies ben ik van mijn hielspoor af. Ik ben dolblij en dankbaar naar Kitty toe.
Geschreven door Yvonne, oktober 2018

Ik ben de afgelopen jaren bij Kitty onder behandeling gewest en heb haar ervaren als zeer medelevend en geïnteresseerd zonder enige vorm van opdringerigheid. Elke keer na de cosmetische acupunctuurbehandeling was mijn gezicht weer helemaal glad en zag het leven er zonniger uit. Kitty weet sowieso veel van natuurgeneeskunde zonder dat ze daarbij vindt dat de reguliere geneeskunde gemeden zou moeten worden. Ik beveel Kitty aan iedereen met lichamelijke ongemakken en mentale problemen aan!
Geschreven door Yvonne, oktober 2018.

Iets meer dan een jaar geleden kwam ik via een vriendin met Kitty in contact. Ik had veel hoofdpijn, weinig energie en last van mijn hormonen. Ik had al verschillende dingen geprobeerd, maar niet met het resultaat waar ik op hoopte. De verhalen die mijn vriendin vertelde spraken mij aan. Al tijdens mijn eerste bezoek volde het goed. Er wordt de tijd voor je genomen. Een consult is een totaalpakket; je verhaal kwijt kunnen, kijken waar je klachten vandaan komen, acupunctuur en soms een massage. Ik heb echt wel getwijfeld aan mijn lichaam. Waarom ben ik altijd zo moe? Waarom heb ik geen zin in dingen? Hoe komt het dat alles zoveel moeite kost? Tijdens de consulten heb ik te horen gekregen waar mijn klachten vandaan komen en dat het helemaal niet vreemd was dat ik me zo voelde. Kitty helpt je niet alleen bij je lichamelijke problemen, maar denkt ook op andere gebieden met je mee. Hoe kun je de dingen anders aanpakken, zodat het vervolgens beter loopt. Heel fijn! Verder vind ik het een prettig idee dat je op een gezonde manier met je lichaam aan de slag gaat. Ik heb bijna een jaar last gehad van krentenbaard, heel vervelend, zeker omdat k er ook steeds ziek van werd. Mijn huisarts bleef maar aankomen met antibioticakuren. Dit voelde voor mij niet goed. De behandelingen bij Kitty en de daarbij behorende homeopathische druppels hebben ervoor gezorgd dat de krentenbaard, misschien wat trager, zo goed als verdwenen is. Zonder dat mijn immuunsysteem aangetast is. Je komt er ook achter dat alles in verband staat met elkaar. Je lichamelijke klachten horen bij de problemen die in je hoofd zitten. Logisch zou je denken, maar soms heb je even iemand nodig die je dit alles laat inzien. Loslaten is één van de dingen die ik heel lastig vind. En zelfs dat gaat steeds een stukje beter……
Na het lezen van dit stuk, zul je wel begrijpen dat ik de behandelingen een aanrader vindt!
Geschreven door Karlijn, juni 2018.

Ik kom bij Kitty al meer dan tien jaar, ze heeft me met heel veel dingen geholpen, zoals acné, rugpijn en nog veel meer. Daar waar reguliere geneeskunde niks kon doen (behalve symptomen bestrijden) heeft Kitty de oorzaak gevonden en me daadwerkelijk vanaf geholpen. Onlangs heeft mijn zoontje hele heftige tics gehad en met haar goede analyse en de juiste behandeling is hij nu helemaal vrij van de tics. Kitty is behalve een hele goede therapeut met heel veel kennis ook een heel prettig persoon. Ze is positief, meelevend, begripvol, kan heel goed luisteren en dit alles maakt haar als therapeut zo bijzonder waardoor ik graag bij haar kom. Elke keer als ik bij haar ben geweest voel ik de positieve energie door me heen stromen en die zelfs aanhoudt een paar weken na de behandeling. Kitty you are the best!!! Ik ben je heel dankbaar voor alles wat je voor me gedaan hebt.
Geschreven door Svetlana op 4 mei 2018.

Ik ben bij Kitty terecht gekomen, omdat ik last had van hartkloppingen, slapeloosheid en paniekaanvallen. Op dat moment was ik helemaal down. Ik had ook geen enkel idee waar het aan zou kunnen liggen. Door bij Kitty in therapie te gaan hebben we de oorzaken van de angst snel kunnen achterhalen. Het was een hele moeilijke en zware periode, maar ik ben o zo blij dat Kitty me heeft geholpen en nu ben ik weer de oude. Een absolute top therapeut die ik iedereen kan aanraden.
Geschreven door Sjoerd, 7 oktober 2017.

Soms ontmoet je ‘parels’ op je levenspad die je (verder) helpen. Kitty is zo’n ‘parel’ voor mij.
Kitty is kundig en deskundig in haar vak. Ze heeft veel kennis over verschillende behandelmethoden en therapieën. Ze is invoelend en neemt de tijd voor haar cliënten en heeft veel persoonlijke aandacht voor je.
Bij elk bezoek wordt je warm ontvangen en op je gemak gesteld. Je krijgt alle ruimte om je verhaal te doen. Hoe veel of onsamenhangend je verhaal ook lijkt, Kitty luistert heel goed en kritisch. Ze is spiritueel en toch heel aards en geaard. Voor mij de perfecte combinatie, waardoor ik het gevoel heb begrepen te worden. Ik ben zeer bewust van mijn eigen bewustzijn, kennis en kunnen en ontwikkeling in het leven. Maar soms heb je mensen nodig om je verder te helpen. Omdat je het op dat moment even niet zelf meer kan of weet. En dan is het fijn dat ik weet dat ik altijd bij Kitty terecht kan en zij mij verder weet te helpen, waardoor ik verder kan in mijn ‘proces in het leven’. Want met Kitty kan ik levelen op verschillende niveaus.
Ik ben blij en dankbaar dat de paden van Kitty en mij elkaar een paar jaar geleden hebben gekruist. Ik noem haar een Faristha: an angel on the path of life. Kitty is met recht een kundige natuurgeneeskundige therapeut met een gouden rand. Haar ‘licht’ is mooi.
Geschreven door Shima, 10 augustus 2017.

Lange tijd liep ik, mede door stress en andere lichamelijke klachten, met incontinentie overdag en in de nachten. Vooral in de nachten was het heftig. Het brak mij kortgeleden letterlijk op. Ik probeerde het in de nachten met een wekker. Ik werd 3x gewekt om naar het toilet te gaan. Het lukte niet goed om het onder de knie te krijgen. Toen bedacht ik me, dat Kitty mogelijk mij eraf kon helpen. Met haar  deskundigheid als acupuncturist en natuurgeneeskundig therapeut had en heb ik vertrouwen dat zij mij ervan af kon helpen.
Ik kan wel jubelen, want inderdaad heeft zij na 3x  met acupressuur, acupunctuur en homeopathische medicijnen voor elkaar gekregen dat ik er vanaf ben gekomen. Heel mijn leven had ik last van mijn blaas en de laatste jaren in erge mate en dat is over.. Zij heeft de aandoening en de blaasprikkels aangepakt, dus tweeledig!
Ik beveel iedereen van harte aan, indien u incontinentieproblemen heeft, bij haar langs te gaan en u in vertrouwen door haar te laten behandelen.
Geschreven door J.H. te Rotterdam op 16 mei 2016.

 

Kosmische schijf behandelingen
Het werkt! Vraag me niet hoe… Zelfs ik, de master denker en analist die overal een verklaring voor wilt en meestal ook kan vinden, heb hier geen antwoord op. En weet je wat zo mooi is? Het maakt mij ook niet meer uit hoe. Ergens onderweg, tijdens het proces van de eerste tot de laatste behandeling, ben ik die drang om er grip op te krijgen verloren. En weet je wat nog mooier is? Dat is nou net wat ik nodig had. Controle los laten, vertrouwen herstellen in mijzelf, in het proces, in het universum, in het ongrijpbare wat het balans terug brengt op het moment dat je zelf niet meer tegen stribbelt en jezelf niet meer in de weg staat. Kitty is de gids die je begeleidt en je de weg wijst om terug naar jezelf, je kern, je balans te keren. Dat doet ze op een krachtige en tegelijk milde, respectvolle, inzichtelijke en humorvolle manier. Ik sta weer in mijn kracht na een reeks gecombineerde behandelingen en voel mij energiek, zelfverzekerd en in balans.
Geweldige ervaring! En absoluut een aanrader!!
Dank je wel Kitty!
Geschreven door Anita, februari 2016.


Ben erg blij dat ik bij Kitty terecht ben gekomen. Het voelt alsof het zo moest zijn. Ik kon met bepaalde dingen geen beslissingen nemen, omdat ik niet kon kiezen wat nou het beste voor me is. Hierdoor werd ik erg onrustig, voelde me moe, energieloos, was veel aan het piekeren en me druk aan het maken. Kitty heeft me hierbij geholpen door eerst te starten met acupunctuur. Hierdoor kreeg ik weer meer energie en voelde me beter in m’n vel zitten, wat een positieve invloed op me dagelijks leven heeft. Maar ook door te luisteren en me hierna adviezen te geven die ik nodig had. Hierna heeft Kitty me geholpen door voor een langere periode een aantal sessies te volgen (Kosmische schijf behandelingen), waarbij ik rustiger werd en de keuzes voor mij gemaakt worden, het goede naar me toe komt en als iets niet bij me past dan ging het bij me weg. Ik merk dat ik daardoor weer de kracht heb die eraan ontbrak en ik weer met een glimlach en stralende ogen de toekomst tegemoet zie. Hartelijk dank Kitty, namens een blije Marcel :-).

Ik liep al jaren bij mijn huisarts, omdat ik last had van acné: pijnlijke, jeukende puistjes in mijn gezicht, die nog pijnlijker werden als ik eraan ging krabben. Mijn huisarts heeft mij daarvoor heel veel lotion meegegeven om erop te smeren en tabletten om in te nemen, maar, mensen geloof me…..niets hielp. Het werd van kwaad tot erger! Na heel veel aandringen bij mijn huisarts en op advies van mijn zorgverzekeraar ging ik daarna naar een schoonheidsspecialiste. Ik kreeg een dik, opgezwollen gezicht met heel veel puistjes, die ontzettend pijn deden na het bezoek aan de schoonheidsspecialiste en het werd dus alleen maar erger en erger.
Er gingen toen belletjes rinkelen…. Er was eens een mevrouw die Kitty Hamelijnck heet (Natuurgeneeskundige). We hadden elkaar een half jaartje ervoor ontmoet op de internationale vrouwendag in Rotterdam Zuid. Zij stond daar met een standje voor ‘Beauty & Wellness’ en ik ook om ons naaiclubje te promoten. Toen zij mij aankeek zei ze: “Volgens mij heb jij een allergie, ik kan het zo aan je zien. Het zit voornamelijk aan de onderkant van je gezicht, dus ik denk iets met voeding, maar ik zou je even moeten doormeten om het zeker te weten.” Ik kreeg een kaartje mee, zodat ik haar kon vinden als ik zou willen komen. In juli, na het bezoek aan de schoonheidsspecialiste, was ik radeloos en heb haar voor het eerst gebeld. Kitty was mijn laatste HOOP, want ik wist echt niet meer wat te doen. Huisarts, schoonheidsspecialiste en dermatoloog, niets heeft mij geholpen!!!
Vanaf het eerste consult voelde ik mij goed, warm en vertrouwd. Kitty dwingt je tot niets en legt je alles goed uit. Je kunt altijd kiezen wat je zelf wilt, dat heb ik altijd fijn gevonden bij Kitty. Ik werd doorgemeten en kreeg een acupunctuurbehandeling. Vond ik zo apart en vreemd, een beetje zweverig en hekserig!!!
Maar het allerbelangrijkste is, dat de wonderdruppeltjes van Kitty mij hebben geholpen. Zag binnen 3 dagen gelijk resultaat!!!
Ik heb geen puistjes meer, mijn huid is rustiger geworden en ben één en al een tevreden mens. Ik heb ook meer zelfvertrouwen gekregen.
Ik zou een ieder aanraden om deze behandeling te doen als ze last hebben van acne. Zeker als huisartsen, schoonheidssalons en dermatologen ze niet kunnen helpen. Dan is Kitty Hamelijnck zeker de oplossing.
Ook een tip voor de huisartsen, om samen te werken met Kitty Hamelijnck, natuurgeneeskundige.
Kitty, bedankt voor alle lieve zorgen……
Carmelita 

Ik had enige tijd last van een grote knoop in mijn onderbuik en wist niet waar deze knoop vandaan kwam. Via een goede vriendin werd ik verwezen naar Gopala Natuurgeneeskunde. Ik wist niet wat ik me erbij moest voorstellen en ging er met een open mind naartoe. Aldaar voelde ik me snel op mijn gemak. Dit kwam onder meer door de fijne omgeving en goede contact met de therapeut. Ik kon zelf niet goed aangeven waar ik last van had, maar de therapeut wist door middel van vragen te stellen de vinger op de zere plek te leggen en een therapievorm te bepalen die het best bij mij werkte. De sessie werkte dagen door in mijn onderbewuste en maakte veel los in mijzelf. Het leek erop alsof de verstrengeling waar ik inzat losraakte en hierdoor weer kon ik ademen, wat resulteerde in een lichter gevoel. Het openen van mijzelf ging makkelijker dan ik daccht. Ik ben heel erg blij en trots op mezelf dat ik deze stap durfde te zetten. Mijn dank is groot.
Roberto 

Kosmische schijf behandelingen
Kitty start met een grondige intake, waarbij gerichte vragen een luisteren zonder te oordelen de basis zijn. Vanuit de intake geeft Kitty het advies van een (gecombineerde) behandeling. Ze legt de behandeling en de eventuele effecten goed uit, waarna ze je de ruimte geeft om zelf de beslissing te maken of je de behandeling wil doorzetten. Kitty is er niet alleen op gericht om de “klacht” te verhelpen, maar kijkt ook naar de oorzaken en verschillende opties om de “klacht” te behandelen en in de toekomst te voorkomen. Ik heb Kitty leren kennen als nuchter, openminded, kundig en ervaren.

Amrita 

Ongeveer 14 jaar geleden ben ik voor het eerst bij Gopala geweest, omdat ik vaak migraine-aanvallen had. In een paar behandelingen wist Kitty het terug te brengen naar een enkele aanval die niet zo ernstig meer was. Nu, jaren later was de migraine toch weer teruggekomen. De neuroloog kon me niet helpen, omdat ik van de anti-migraine injecties die ik kreeg nog zieker werd. Toen ben ik toch weer bij Kitty terecht gekomen. En nu heb ik al wekenlang geen hoofdpijn of migraine meer gehad. Zelfs niet in een stressvolle situatie die ik onlangs meemaakte.

Kitty neemt uitgebreid de tijd voor je en kijkt niet alleen naar je oorspronkelijke klacht. Ze heeft me in de tussentijd ook van een slijmbeursontsteking afgeholpen, mijn hormonen in balans gebracht en me tot rust gebracht tijdens stress.
14 jaar geleden ben ik bij Gopala terecht gekomen onder het motto van `baat het niet, dan schaadt het niet.` In de tussentijd is Gopala verhuisd, maar ik ben blij dat ik haar (uiteindelijk) toch weer heb gevonden. Mijn advies: heb je een klacht, of vage klachten waarmee je bij de huisarts niet verder komt, probeer het gewoon eens bij Gopala, misschien sta je versteld van het resultaat.
Judith 

Via via ben ik bij Kitty terecht gekomen i.v.m. allergieën van mijn 2 kinderen en mijzelf. Kitty heeft geconstateerd dat wij alle 3 diverse voedingsproducten niet tolereren. Na diverse behandelingen, dieet, acupunctuur en homeopathische druppels zijn we alle 3 een stuk opgeknapt. Eczeem van mijn zoon is helemaal weg. Maar niet alleen dat is fijn aan de behandelingen die Kitty geeft. Ze kijkt verder dan voeding, checkt op blokkades en doet aan acupunctuur, zowel ooracupunctuur als op je lichaam. Emotionele problemen helpt zij ook oplossen. laatste keer heeft Kitty mij behandeld met de Ankh en dat was een bijzondere, zelfs onvergetelijke ervaring. Voor het eerst in mijn leven was mijn hoofd leeg. Ik had rust in mijn hoofd. Ik heb nooit durven geloven dat ik rust in mijn hoofd zou kunnen hebben. Ik wil nog heel graag cursussen volgen bij Kitty. Ik voel mij erg prettig bij haar (mijn kinderen ook) en zij kan mij nog heel vee leren om makkelijker door het leven te gaan. Kitty straalt ook een enorme rust uit. Het is een cadeautje voor mezelf als ik bij haar op de bank lig.
Monique

Toen Julie geboren werd gaf ik haar in eerste instantie borstvoeding. Al vrij snel kreeg Julie last van uitslag op haar huid en darmkrampen. Het huiluurtje werd na 6 weken 2 tot 3 uur huilen met duidelijke darmkrampen. We zijn toen overgestapt op een hypo-allergene voeding. De problemen leken toen een hele tijd opgelost. Na een jaar hebben we Julie gewoon alles laten eten en drinken wat ieder ander kind eet en drinkt. Vanaf peutertijd kreeg ze een droge huid. Zowel de huisarts als de dermatoloog geloofden niet in een voedselallergie en de dermatoloog bleef crèmes voorschrijven. Twee jaar geleden, ze is nu 13, kreeg Julie hevige buikkrampen. Conclusie: een darmverstopping. Hiervoor kreeg Julie 2, en al gauw 3, maal per dag een poedertje van de huisarts en een vezelrijk dieet. Gelukkig hielp het, maar als we 1 poedertje vergaten, zat Julie een dag thuis met buikpijn. De vraag of er misschien niet een verband was het haar koemelkintolerantie werd weggewuifd. “Dit kan wel 2 jaar duren, die poedertjes kunnen geen kwaad”, werd gezegd. Een vriendin zei na anderhalf tegen me: “Ga toch naar Kitty, ik weet zeker dat ze Julie er vanaf helpt”. Heel eerlijk gezegd was ik sceptisch, maar ik geloofde wel dat het te maken had met koemelk en ben ik eigenlijk naar Kitty gegaan voor een stok achter de deur, voor zowel Julie als ik, want ga je kind maar eens alle koemelkproducten verbieden en zij moet het dan ook nog van haar moeder aan willen nemen. Bij Kitty viel ik bijna van mijn stoel, want het verbod op koemelk bleek eigenlijk maar 6-12 weken te duren en met die poedertjes konden we wel stoppen. “O nee”, zei ik, “dan zit ze in no-time weer thuis”. Niets bleek minder waar, binnen een week zijn we met alle poedertjes gestopt en Julie zit als maanden heerlijk in d’r vel, ook haar eczeem is volledig verdwenen!
Marleen

Een paar jaar geleden had ik het gevoel op bepaalde gebieden in mijn leven vast te lopen. Ik wenste dat ik de juiste persoon tegen zou komen om mij hier mee verder te helpen en nog diezelfde week viel de folder van Kitty op mijn deurmat. Ik maakte een afspraak en kreeg precies wat ik had gewenst: iemand die met oprechte aandacht naar mij luisterde, die mij aan het denken zette, weer in balans bracht en maakte dat ik altijd met een fijn gevoel weer de deur uit ging. Belangrijker nog: dat ik altijd “bij mijn gevoel” (welk gevoel dan ook) was als ik de deur uit ging. In plaats van “in mijn hoofd”. Dat geeft een heerlijk gevoel van rust en vertrouwen. Bij Kitty kan ik altijd terecht voor lichamelijke kwaaltjes, zodat die op een natuurlijke manier opgelost kunnen worden. Daarnaast heb ik veel geleerd van onze gesprekken. Mede dankzij Kitty’s wijsheid, nuchterheid en voelend vermogen, en het hele pakket aan behandelwijzen dat zij tot haar beschikking heeft staan, hebben er belangrijke veranderingen plaatsgevonden in mijn leven, waar ik enorm dankbaar voor ben.
Cynthia 

Ben bij Kitty terecht gekomen via mijn buurvrouw voor mijn buikklachten.
Door behandeling met druppels en dieet heeft zij mij van een glutenintolerantie afgeholpen.
Enkele jaren later kreeg ik weer buikklachten en rugpijn. De specialisten in het ziekenhuis konden niks vinden, fysio en kraker hielpen ook niet, daardoor ben ik weer bij Kitty terecht gekomen. Deze keer heeft ze mij dan ook met acupunctuur mogen behandelen, mijn klachten waren dan ook na een paar behandelingen over. Eerst was ik best bang voor de naalden, maar dit viel enorm mee. Je voelt er niks van op een paar plekjes na dan. Ik vind het erg fijn bij Kitty, als ik binnen kom krijg ik al gelijk een warm gevoel en word je helemaal rustig. Als ik dan bij haar wegga voel ik me ook echt een nieuw mens. Kijk er ook altijd weer erg naar uit om weer naar haar toe te gaan.
Kitty is voor mij een luisterend oor en een geweldige vrouw die wonderen verricht!!!
Mandy 

Ongeveer 14 jaar geleden kwam ik voor het eerst bij Kitty.
Ik was al eerder bij een acupuncturist geweest.
Mijn ervaring bij hem was dat hij, nadat je de klachten had verteld, de naalden plaatste, maar er verder geen uitleg volgde.
Ik heb bij Kitty andere ervaringen.
Behalve acupuncturiste is zij voor mij ook een therapeute die alles uitlegt en waar ik mijn verhaal kwijt kan.
Mensen hebben daar toch behoefte aan.
Ik heb van haar ook heel veel geleerd.
Zij luistert, neemt je heel serieus en geeft goede adviezen.
Ik ben blij dat ik haar heb leren kennen en adviseer mensen altijd als ze klachten hebben naar Kitty te gaan.
Zij heeft mij van verschillende klachten afgeholpen.
Willie, een zeer tevreden cliënt.

Ongeveer zes maanden geleden ben ik in de praktijk van Kitty Hamelijnck terecht gekomen. Nadat ik bij allerlei specialisten, fysiotherapeuten en revalidatiecentrum niet goed geholpen kon worden voor mijn klachten door mijn auto ongeluk. Ik stond open voor alles en dus ook alternatieve geneeswijzen, misschien kon mij dit wel verder helpen. Mijn eerste afspraak of intakegesprek voelde ik me welkom en warm ontvangen, alles werd goed en duidelijk uitgelegd. Na mijn eerste afspraak was ik verbaasd en het beviel mij erg goed. Zij behandelde mij voor slecht slapen, paniekaanvallen, afvallen & pijnklachten aan de rechterkant van mijn lichaam. Wekelijks ging ik langs om lichamelijk geholpen te worden. Ik voelde me super & het verlichtte mijn pijnklachten enorm. Ik zat er zwaar doorheen lichamelijk en geestelijk. Ik ben echt fan van de behandelingen en het is ook heel erg spiritueel. Ik ben inmiddels 15 kilo lichter & weer helemaal in balans. Gewoon mezelf teruggevonden, genietend van het leven! Dankzij mijn ENGEL….. Ik kan het iedereen aanraden, zeker doen!!!  Ik hoop dat mijn verhaal je inspireert om zeker de stap te zetten!
Richelle

Mijn eerste ontmoeting met Kitty als therapeute was na een lange lijdensweg met RSI-klachten. Niets bracht permanente verbetering. Fysiotherapie, massages en sauna waren prettig maar tijdelijk. Na de eerste behandeling merkte ik al vooruitgang. Het was voor mij normaal in de middag moe te zijn van de constante pijn. Het viel me gelijk op dat ik vrij energiek naar huis toe ging na de eerste behandeling. Ik kon weer simpele bewegingen doen zonder pijn. Ik vond het wonderbaarlijk hoe een aantal naalden de pijn kon laten verdwijnen binnen een kwartier. Het was mijn eerste ervaring met acupunctuur, voor mij gelden er geen nare verhalen over de naalden en dat het prikken eng is. Kitty geeft aan wanneer ze met de naalden prikt, zodat ik voorbereid ben en dat vind ik prettig. Afgezien dat haar methoden gelijk resultaat gaven, vind het Kitty een erg prettig persoon om als therapeute  te hebben. Ze luistert naar je probleem, ik voel me begrepen en ze neemt ook de tijd voor je, na 10 minuten sta je niet buiten. Ze is eerlijk naar je toe en houdt je niet voor de gek, maar laat je toch in je waarde. Wat ik heel belangrijk vind is dat ze nooit over je grens zal gaan, dat heeft ze snel door en ze geeft je de ruimte om te bepalen hoe ver je zelf wilt gaan, juist hierdoor vertrouw ik haar volledig. Ik voel me bijzonder op mijn gemak, bij haar heb ik het ‘veilig thuiskomen’ gevoel. Wat erg bijzonder van Kitty is dat ze cursussen geeft, waardoor je jezelf kan helpen. Je genezingsproces heb je voor een deel zelf in de hand, ze geeft je daarbij de tools.
Miraida

Iedere keer keek ik er naar uit om bij Kitty op ‘bezoek’ te gaan. Kitty neemt de tijd om je deskundig te helpen. Dit in combinatie met haar humor en nuchterheid maakte het iedere keer weer een plezier om langs te komen. De goede behandeling heeft mij van mijn voedingsintolerantie geholpen en de fijne en verhelderende gesprekken waren zeker een prettige aanvulling. Nu raad ik iedereen (die het maar wil horen) aan om eens langs te gaan bij Kitty, al is het maar voor een heerlijke massage. Kitty, ontzettend bedankt!
Karen

Door een tip van een collega, kwam ik met mijn reuma aandoening en daarbij veel pijnklachten, bij Kitty terecht. Een spontane, vriendelijke dame die rust uitstraalt en bij wie je merkt dat ze vanuit kennis en intuïtie handelt. Ik heb Kitty reeds 8 keer bezocht en na elke behandeling bleven de pijnen steeds langer weg. Het voedselallergievrij dieet dat Kitty mij adviseerde was niet één van de makkelijkste. Het waren zware weken, maar het resultaat mag er zijn. De behandelingen en de noodzakelijke druppels hebben ervoor gezorgd dat ik mij sinds de diagnose (reuma) in 2006, nu zo soepel en zonder spanning beweeg, dat ik wel eens vergeet hoe moeizaam en met veel pijn in mijn ledematen een aantal maanden geleden bewoog. Een goede gezondheid is zo vanzelfsprekend dat je er niet van bewust bent. Ik sta nu op een punt dat ik positieve bloedwaarden heb bereikt en 1 van de 3 reguliere medicijnen niet meer nodig heb. Kitty, bedankt voor je goede zorgen, het meedenken en je luisterend oor. Je haalde alles uit de kast om ervoor te zorgen dat ik van de helse pijnen afkwam.
Margôt

In de zomer van 2011 kwam ik, via via, bij toeval terecht bij Kitty Hamelijnck van Gopala. Ik had een enorme pijn onder mijn voet. Ik voelde het met sporten, maar ook gewoon als ik stil zat. Ik wilde de acupunctuur wel een keer proberen, omdat ik eigenlijk een beetje ten einde raad was. Ik had de fysio en een sportmedisch centrum al gehad, maar zij konden niet de verlichting geven die ik, dan wel mijn voet, nodig had. Er was echter 1 probleem, ik sta erg sceptisch tegenover de alternatieve geneeskunde. Maar ja, zoals het gezegde gaat: “Een kat in het nauw, maakt rare sprongen”. Na de eerste 2 behandelingen begon ik de verlichting te bemerken in mijn voet. Ik kon weer normaal lopen, voelde niet continue de pijn meer en kon zelfs weer normaal sporten. Na 5 behandelingen was de pijn helemaal weg. En nu, 2 maanden na de laatste behandeling, is de pijn nog steeds weg. Ik vind het nog steeds onbegrijpelijk dat het plaatsen van een aantal naaldjes zo’n invloed kan hebben op het menselijk lichaam, maar ik ben er wel erg blij mee.
Jan

In ben al jaren vaste klant bij Gopala. Waarom? Nou, vooral omdat Kitty heel kundig is. Ik wil graag een voorbeeld met u delen. Ik stond aan de vooravond van een etentje toen ik plotseling een forse bijholte-ontsteking kreeg. Ik kon niet uit mijn ogen kijken van ellende. Balen natuurlijk, want ik zag dat etentje al aan mijn neus voorbijgaan. Teleurgesteld in mijn verpeste avond en met knallende hoofdpijn belde ik Kitty. Zij laste, stel op sprong, in haar volle agenda een behandeling voor me in, wat een geluk had ik!
Na een grondige doormeting plaatste zij vakkundig een stel acupunctuurnaalden. Ze pakte niet alleen mijn acute hoofdpijn aan, maar en passant ook mijn overgangsverschijnselen en mijn energielevels. Na een uur ging ik huiswaarts en voelde dat de druk in mijn hoofd begon af te nemen. Die middag zakte de hoofdpijn naar een 80 % en van wat die was geweest en nog een paar uur later zat ik opgewekt aan tafel en heb om het hardst kunnen lachen. Natuurlijk was daarmee het hele probleem nog niet getackeld, maar daar rekenende een uitgekiende homeopathische kuur naderhand wel mee af. Kitty redde mijn superleuke avond en de dagen erna herstelde ik gelukkig van de echte kwaal.
Ik zou zeggen: GO! pala 😉
Eveline

Kitty is voor mij een klankbord. Iemand die voor mij in staat is, om haar  inzichten die van mij  te maken.
Een “behandeling” is vaak een symbiose van herkenning, waardoor ik in staat word gesteld om relativering aan te brengen in de dagelijkse muizenissen. Ik krijg de kans om deze een plek te geven zonder ze te moeten verwijderen. Respectvol, integer en duidelijk met veel raakvlakken, zijn vaak onze gesprekken. De behandeling start al op de deurmat en eindigt waar? Soms “oneliners” met inzichtgevende boodschappen, zo waar dat je ze eigenlijk al lang wist. Of soms bij de kassa van AH je pas realiseren….”O, bedoelde ze dat!”
Veranderen zal ik nooit, ik blijf wie ik ben, maar dankzij mijn ontmoetingen (het woord behandelingen is eigenlijk te kil…) met Kitty weet ik dat nu ook… wie ik ben, maar ook wie ik nooit zal worden….
Ik verheug me al weer op de volgende afspraak!
Lomon

Een warme persoonlijkheid die erg veel moeite doet om je van je klachten af te helpen.
Ik ben, na jarenlang medicatie geslikt te hebben, voorlopig van al mijn pillen af en voel me hier uitstekend bij.
Karin K.

Ik ben sinds enige weken bij Kitty Hamelijnck onder behandeling. Ik heb haar in die tijd leren kennen als een betrokken, kundig en ervaren acupuncturist/homeopaat. Bij de behandeling wordt veel tijd voor je uitgetrokken, hetgeen veel vertrouwen geeft.
Petra

Op een moment in mijn leven dat ik steun en hulp nodig had ben ik terecht gekomen bij Kitty. Mijn accu was ontladen en de energie ontbrak me om geestelijk voldoende te herstellen, fysiek waren er daardoor ook diverse problemen. Op een heel prettige menselijke manier heeft Kitty mij geholpen. Met weinig (4) behandelingen was ik weer in staat op een normale manier tegen alledaagse zaken aan te kijken en er weer mee om te gaan.
Hans

Dit was mijn allereerste tweet op 3 december 2010:
‘Om yin-orgaan de nier in deze tijd in balans te houden, mezelf een weldadige ontspanningsmassage gegund bij Gopala: www.gopala.nl’
Ineke

Ik kwam bij Kitty terecht om af te vallen via acupunctuur, wat trouwens perfect geholpen heeft, ik was na een paar maanden 12 kilo kwijt. Moet eerlijk toegeven dat ik naast de acupunctuur er geen dieet bij volgde, anders was ik het vast sneller kwijt. Het voordeel wat ik misschien wel heb is, nadat ik gestopt ben ik nog geen kilo ben aangekomen 🙂  Ik wil er nog een paar kilo af, dus binnenkort ga ik weer bij Kitty op bezoek en dit is zeker geen straf, het is ook een heel erg gezellig mens.
Naast mijn behandeling, heeft ze via mij mijn zoontje van een ontsteking afgeholpen met behulp van homeopathische medicijnen en er zit nu nog een klein vlekje, terwijl er een ontsteking zat ter grote van een erwt. In het ziekenhuis werd er gezegd dat het er rustig uit zag. Ik had bij deze uitslag geen goed gevoel en ik sprak er met Kitty over, het resultaat is echt super, ben zo blij dat die ontsteking weg is. Kitty bedankt.
Patricia

Lieve Kitty, je hebt mij geweldig geholpen, toen ik het echt niet meer zag zitten met al die pijnen en ziektetjes die mij plaagden. Je hebt me op de goede weg geholpen, en daar vaar ik nog steeds wel bij. Nogmaals dank.
Bertie

Ik heb veel baat gehad bij de behandeling van Kitty Hamelijnck t.a.v. mijn voedselintolerantie. Ik ben nu klachtenvrij. Ik vond haar behandeling professioneel en terzake kundig.  Ben er op vele manieren een stuk wijzer van geworden en me bewust geworden wat voor jou gezonde voeding voor je gezondheid kan doen.
Tevens hoe acupunctuur en de homeopathische medicijnen bij kunnen dragen aan een snelle verbetering en genezing.
Hanneke

Ben sinds kort onder behandeling van Kitty Hamelijnck. Ben erg te spreken over haar behandelwijze. Zij luistert eerst heel goed wat er speelt en beoordeelt dan welke behandeling daar het beste bij past. De oorzaak van mijn ‘probleem’  lag heel ergens anders dan waar ik in eerste instantie zelf aan dacht. Ook de wetenschap dat Kitty altijd bereikbaar is voor vragen en informatie vind ik erg prettig.
Yvonne

Beste Kitty, ik ken jou als een warme, oprechte persoon/therapeut. Je bent er met je hart en ziel voor de ander. Na zoveel therapie bij anderen gevolgd te hebben was het voor mij zeer verrasend om een stukje menselijkheid en betrokkenheid te ervaren. Je luister zonder oordeel, je zag wat ik nodig had en gaf handvatten die bij mij pasten. Waar heel vaak dwars door me heen gekeken werd, zag jij mij, wie ik was. Ik ben blij dat ik jou heb mogen ervaren.
anoniem

Ruim 10 jaar gelden ben ik in contact gekomen met Kitty Hamelijnck. Ik had al geruime tijd te kampen met allergische klachten en reguliere medicatie hielp mij niet. Na een intake gesprek met Kitty is zij een therapie (behandelplan) gestart met o.a. acupunctuur, een dieet en homeopathische druppels. Na een aantal maanden namen de klachten af en uiteindelijk werd ik klachtenvrij. Elke paar jaar kom ik even bij Kitty terug voor een “grote schoonmaak”. In 2003 heeft Kitty me, met een acupunctuurbehandeling, geholpen met stoppen met roken en ook dat is gelukt. Tot op de dag van vandaag heb ik geen sigaret meer aangeraakt.
Wilma

Ik beveel de mensen aan om naar jou toe te gaan, omdat je in een bijna uitzichtloosheid een weg met behulp van jouw kennis, kwaliteiten, communicatie en de vele facetten van het leven ziet om de persoon te herstellen.
Jet

Wat mij bevalt aan Kitty als therapeut is dat ze altijd eerst luistert naar je en kijkt hoe je erbij zit. Vervolgens wordt een diagnose gesteld aan de hand van de metingen. Dan wordt in overleg datgene aangepakt waar je het meeste last van hebt of het op korte termijn de meeste baat bij zult hebben. De therapie richt zich misschien wel op delen van ons waar de doorsnee mens als ik geen weet van heeft, maar bij een doortastend en rationeel overkomend mens als Kitty komt dat als prettig over. Ik heb er tot nog toe veel baat bij.
Caroline

Iedere keer als ik bij Kitty vandaan kom voel ik nieuwe energie om aan te pakken waar ik tegenaan loop in mijn leven.
R.S.

Direct in het eerste contact was Kitty heel reëel en open over wat zij mogelijk voor mij zou kunnen betekenen, maar ook over wat zij niet voor mij kon betekenen. En juist, doordat Kitty beide kanten benoemde en dus ook benoemde waar haar grenzen lagen, werd ik over de streep getrokken om me door haar te laten behandelen. Tenminste een therapeut die niet alleen maar gouden bergen belooft, maar iemand die weet waar zij staat en wat haar therapeutische mogelijkheden en grenzen zijn!
Dit vind ik absoluut een belangrijke kwaliteit van Kitty!
Manon

Na het ontstaan van heftige pijnen in mijn rechterbeen zonder enige directe oorzaak heb ik in lichte paniek rondgebeld. Ik kon pas na 2 dagen bij de huisarts terecht en pas na 3 dagen bij de fysiotherapeut. De pijn werd alleen maar erger en ik bedacht mij dat acupunctuur wel eens zou kunnen helpen. Het was laat in de middag toen ik belde, maar ik kon de volgende dag al terecht. Binnen 1 behandeling was ik van de pijn af en deze is tot noch toe niet meer zo hevig teruggekeerd.
V.H.

Ik had jarenlang last van buikpijnen. Deze werden steeds heftiger en kwamen steeds vaker voor. Eerst kreeg ik het alleen na het eten van melkproducten. Toen kreeg ik ook problemen met fruit en meelproducten. Al gauw kreeg ik al last na het eten van bijna alles. Hierdoor kon ik niet meer gaan uit eten, zelfs niet eens een keertje buiten de deur snacken. Alle eten moest zorgvuldig worden uitgezocht en liefst thuis worden gegeten. Op aanraden van mijn dochter ben ik naar Kitty gegaan. Ik bleek problemen te hebben met alle 5 de hoofdgroepen. Een combinatie van 2 behandelingen acupunctuur en een dieet van 10 weken i.c.m. een homeopahtische kuur was voor mij de oplossing. De buikpijnen zijn over en ik kan nu weer alles eten.
G.B.

Kitty neemt als therapeut de tijd om je deskundig te helpen, waarbij haar nuchterheid en humor je met beide benen op de grond houden. Rust, ruimte, gelijkwaardigheid en deskundigheid zijn voor mij sleutelwoorden in haar behandelingen. En zo is het! (voor mij althans)
Pat

Het meest in het oog springend verschil met de reguliere geneeskunde is wel de tijd die voor een consult wordt uitgetrokken. Je krijgt de tijd die je nodig heb, zodat je niet onnodig met vragen blijft zitten.
Mirjam

Ik ben een aantal weken onder behandeling geweest bij Kitty. Zij stelde mij op mijn gemak en ze gaf mij het gevoel dat ze echt naar me luisterde. Daarnaast was haar behandeling een heel bijzondere gewaarwording voor mij. Zij deed dingen met mijn lichaam die niet te verklaren zijn. Ik weet bijv. nog dat ik echt niet van plan was om te gaan huilen op haar tafel, maar dat ik het gewoon niet tegen kon houden en de tranen over mijn wangen stroomden. Ook denk ik nog regelmatig aan haar advies en “voorspelling” van toendertijd terug. Kortom, een bijzonder en warm mens!
Kim

Ik heb de ‘Natuurgeneeskundecursus’ bij jou gevolgd en ben ook behandeld, en ben nog steeds blij. De dag dat ik je cursusfolder in mijn handen kreeg, had ik heel sterk het gevoel dat ik dit moest doen. Mijn hoofd zei “nee”, maar mijn hart zei “JA”. Sinds die tijd ben ik zooooo innerlijk veranderd, de echte Marianne is er weer!! En niet degene met muren, ego’s, enz. De cursussen waren, voor mij althans, “zwaar”, want je leert jezelf kennen, en je krijgt tools, dat het ook anders kan. Dus dat vond mijn ego niet leuk!!
De cursus was ook heel divers, verschillende onderdelen werden behandeld, waardoor het absoluut niet saai, maar heel leerzaam is/was. Af en toe pak ik mijn boekwerken weer, en lees het weer door. Boeiende materie!! Blijven lezen en leren…. Dat ik ook tussendoor privé behandeld werd, was het gevolg van vastzittende emoties/blokkades. Verder doordat ik mij onbewust had aangeleerd, even uit mijn lichaam te gaan, bij moeilijke situaties. Ben daarvoor behandeld, zodat ik in mijn lichaam blijf, ook bij moeilijke situaties. En deze situaties voel en loslaat. Ik vind je heel professioneel, liefdevol en ook gezellig, en ben je super dankbaar voor alles wat je voor mij gedaan hebt, als therapeute en lerares, dat je mij de tools gaf om anders te denken en te voelen, als een bamboetak in de wind.
Marianne

Het meest in het oog springende verschil met de reguliere geneeskunde is wel de tijd die voor een consult wordt uitgetrokken. Je krijgt de tijd die je nodig hebt, zodat je niet onnodig met vragen blijft zitten. De cursussen verschaffen niet alleen persoonlijke inzichten, maar je treft er ook altijd mensen die bereid zijn jou vooruit te helpen.
Mirjam

De geneeswijze van Kitty Hamelijnck maakt je bewust van de genezer in jezelf, daar hoef je niet in te geloven, dat is een feit.
Lenie W.

Voor mij zijn jouw behandelingen al 8 jaar een bijna onmisbare aanvulling op het ‘reguliere circuit’. ‘k Hoop nog steeds dat het tot een goede samenwerking komt.. Jouw behandeling voorkomt fysieke klachten! Je bent een breed geschoolde therapeute. Ik Heb ook retraîtes, een familie-opstelling en een cursus bij je gedaan, waar ik veel aan heb gehad.
Marja

Kitty heeft een warme persoonlijkheid die ervoor zorgt dat je het gevoel hebt bij de juiste persoon te zijn. Waar de reguliere medici haar vraagtekens zet, zal zij moeite doen om te achterhalen wat de onderliggende betekenis van de klacht is. Zij is een professional op haar gebied en zal haar diagnose en behandeling altijd afstemmen in overeenstemming met de behoefte en de vraag van haar cliënten.
Mariëtte

Ik ben zowel onder behandeling als op cursus geweest bij Gopala Natuurgeneeskunde, bij Kitty dus. Over de behandeling kan ik zeggen dat het soms heel confronterend, moeilijk en eng was om je zelfbeeld en je opgebouwde beschermmechanisme los te laten. Maar daardoor kon ik ook bepaalde lichamelijke klachten loslaten. Ik heb daar nog steeds profijt van. Over de cursus kan ik zeggen dat ik ontzettend veel heb geleerd over mezelf en mijn onzekerheden en hoe daarmee om te gaan. Ik heb met energie leren werken en geleerd te voelen i.p.v. te denken. Pas dit ook in mijn dagelijks leven met succes toe. Zowel in de cursus als tijdens een behandeling word je keihard met jezelf geconfronteerd, verstoppen is er niet meer bij en daar moet je wel tegen kunnen. Maar geloof me, daar word je alleen maar beter van!
Lenie v.d. L.

Lieve Kitty, ik ken je nu ongeveer 10 jaar en heb daarin vele cursussen gedaan, workshops gevolgd en diverse behandelingen ondergaan. Je hebt mij daar heel goed in begeleid, heb inzichten gekregen en mij bewust laten worden. Ik heb mij altijd in je aanwezigheid verbaasd hoe wonderbaarlijk daarin alles verliep. Daar ben ik je elke dag dankbaar voor.
Rob

Omdat Kitty vooraf goed doorvraagt en doorziet waar je op dat moment behoefte aan hebt, is geen sessie hetzelfde. Zelfs voor nuchtere types, zoals ik, was elke afspraak met Kitty een bijzondere, unieke ervaring. Soms had ik behoefte aan een ontspannen of energetische massage of een acupunctuurbehandeling, andere keren gingen we meer de diepte in en werd ik juist tot denken of ‘voelen’ aangezet. En telkens verraste Kitty me met nieuwe inzichten of tips, waar ik nog altijd baat bij en plezier van heb!
Karin W.

Ik ben naar jou, Kitty, toe gekomen, omdat ik per toeval een relatie/vriend van jou ontmoette die linkjes met jouw blogteksten ‘naar voren schoof’ op het internet.
Deze teksten en verhalen waren voor mij zo herkenbaar en waar. Jouw woorden raakten mij zeer. Ik werd aangetrokken door jouw kracht en helderheid. Ik zie jou als een warme, stabiele en liefdevolle vrouw die goed zorgt voor iedereen in haar kring!
Op het moment dat ik mijzelf niet meer kon overzien en mijn energie “op was”, zijn wij in gesprek gekomen en kreeg ik jouw volle en ongeconditioneerde aandacht en liefde.
Dat was en is heel bijzonder! Daardoor kon ik ook mijzelf weer zien en waarderen en meer aandacht en liefde vinden voor mijzelf. Ik kon mijn (aantrekkings-)kracht(-en) weer zien en ben steeds meer in mijzelf gaan staan. Ik zie nu meer wie ik ben en wie ik niet ben. Ik ben veel meer in staat om te zijn, in het nu  te staan en mijn krachten en grenzen te laten zien. Jij hebt meer herlderheid en licht gebracht, zodat ik mijzelf meer kon zien en mijn oude krachten weer kon aanspreken. Ik spreek dan over krachten als vrouw zijn, moeder zijn, kunnen geven en ontvangen, maar jezelf niet wegcijferen, vanuit het hart leven en spreken, ruimte innemen voor jezelf en er zijn, goed kunnen luisteren naar anderen, meer onbevooroordeeld zijn. Kitty, ik ben jou daar erg dankbaar voor en jouw gave en jouw gift aan mij. Dit betekent heel veel voor mij voor nu en in de toekomst. Dankjewel. Veel liefs,
Karin B.

Wat cursisten hebben geschreven over de cursussen die ik geef, o.a. het Chakra Open Programma, Energetische Meditatie  en over de opleiding ‘Natuurgeneeskunde’, kunt u vinden op de desbetreffende pagina’s.

 

 

close
Facebook Iconfacebook like buttonTwitter Icontwitter follow buttonLinkedin