Tarieven 2018:

Natuurgeneeskundig consult:

€ 110,= voor een uitgebreid consult (max. 2 uur).

Als er meerdere, wekelijkse, korte acupunctuurconsulten (max. een half uur) nodig zijn voor het behandelen van een bepaalde klacht, dan bedraagt het consulttarief € 60,= per behandeling.
Dit tarief geldt alleen bij ten minste 5 wekelijkse consulten.

Medisch gerichte behandelingen zijn vrijgesteld van BTW. Met medisch gerichte behandelingen worden behandelingen bedoeld die als doel hebben gezondheidsklachten te helpen genezen of verminderen. Ook gezondheidsbevorderende behandelingen kunnen hiermee bedoeld worden, zolang deze als doel hebben de algehele gezondheid van de cliënt te bevorderen.

Alle zakelijke coachings- en bewustwordingssessies vallen uiteraard  buiten het vergoedingssysteem van de ziektekostenverzekeraars en worden met 21 % BTW belast.

De pakketprijzen voor langdurige trajecten staan vermeld bij de desbetreffende programma’s.
De prijs per consult kan dan afwijken van de standaardprijzen, afhankelijk van welk pakket u heeft gekozen.
Wel is het van belang dat de traject vóóraf voldaan dienen te worden om in aanmerking te komen voor deze afwijkende tarieven.

Als u in het onderstaande informatieformulier invult waar u voor zou willen komen, dan kan ik u meer vertellen over de behandeling en het tarief wat voor u van toepassing is.

Naam:*

Email:*

Onderwerp:

Uw vraag:

Vergoedingen ziektekostenverzekeraars 2018:

Ziektekostenverzekeraars vergoeden de consulten geheel of gedeeltelijk via hun aanvullende verzekering. Hoeveel vergoeding u krijgt is afhankelijk van de keus van uw aanvullende verzekering. Voor de aanvullende verzekering geldt niet het eigen risico, dit geldt alleen voor de basisverzekering. Hieronder vindt u een lijst met vergoedingen van verschillende verzekeraars. Ook heeft u geen doorverwijzing nodig van uw huisarts.

LVNG Vergoedingenlijst clienten 2018.pdf

Er kunnen aan deze lijst geen rechten worden ontleend.

close
Facebook Iconfacebook like buttonTwitter Icontwitter follow buttonLinkedin