Tarieven 2021:

Tijdens de lockdown tot en met 9 februari 2021 is mijn praktijk gesloten voor behandelingen waarbij de 1 1/2 meter afstand niet gegarandeerd kan worden. Ik werk dus niet aan de behandeltafel en raak niet aan.

Wel mag er op 1 1/2 meter afstand gewerkt worden, zie de pagina over de Corona-maatregelen voor meer informatie hierover. Denk daarbij aan een Coachingsconsult, waarbij ik veelal gebruik maak van Familieopstellingen. De kosten van zo’n consult zijn € 110,=.

Ook kunt u een afspraak maken voor een online-consult of een telefonisch consult van maximaal een half uur.
Zo’n consult kost € 40,= en veel ziektekostenverzekeraars vergoeden dit tijdens de lockdown en valt onder de Alternatieve vergoedingen, dus aanvullende verzekering. Informeer naar de mogelijkheden.

Medisch gerichte behandelingen zijn vrijgesteld van BTW. Met medisch gerichte behandelingen worden behandelingen bedoeld die als doel hebben gezondheidsklachten te helpen genezen of verminderen. Ook gezondheidsbevorderende behandelingen kunnen hiermee bedoeld worden, zolang deze als doel hebben de algehele gezondheid van de cliënt te bevorderen.

Alle zakelijke coachings- en bewustwordingssessies vallen uiteraard  buiten het vergoedingssysteem van de ziektekostenverzekeraars en worden met 21 % BTW belast.

 

Vergoedingen ziektekostenverzekeraars 2021:

Ik gebruik de volgende vergoedingscodes, afhankelijk van wat ik gedaan heb, mocht u na willen kijken of uw zorgverzekeraar uw consult vergoed:

24005 – Natuurgeneeskundig consult
24012 – Energetisch consult
24400 – Spiritueel consult

Mijn beroepsvereniging is de CAT, mocht u willen zoeken op vergoedingen bij uw zorgverzekeraar.

Ziektekostenverzekeraars vergoeden de consulten geheel of gedeeltelijk via hun aanvullende verzekering. Hoeveel vergoeding u krijgt is afhankelijk van de keus van uw aanvullende verzekering. Voor de aanvullende verzekering geldt niet het eigen risico, dit geldt alleen voor de basisverzekering. Hieronder vindt u een lijst met vergoedingen van verschillende verzekeraars. Ook heeft u geen doorverwijzing nodig van uw huisarts.

Vergoedingen

Er kunnen aan deze lijst geen rechten worden ontleend.

Als u in het onderstaande informatieformulier invult waar u voor zou willen komen, dan kan ik u meer vertellen over de behandeling, het tarief en de codering  wat voor u van toepassing is.

Naam:*

Email:*

Onderwerp:

Uw vraag:

close
Facebook Iconfacebook like buttonTwitter Icontwitter follow buttonLinkedin