Hoe de ooracupunctuur werkt:

Het oor is een reflexgebied van het gehele lichaam. Het bevat punten, die verbinding maken met specifieke delen en functies van het lichaam. Hele kleine naaldjes worden in het oor aangebracht en onderbreken bepaalde signalen naar de hersenen toe, zoals bij het hongersignaal.

Door de acupunctuur wordt het hongergevoel onderdrukt en kunt u geen grote hoeveelheden meer eten. U ervaart hetzelfde gevoel als bij een maagverkleining of maagballon, het verzadigingsgevoel treedt snel op en u kunt dus geen grote hoeveelheden meer eten. Daarnaast wordt de stofwisseling verhoogd, waardoor u gemakkelijker afvalt en het bekende jojo-effect wordt hiermee voorkomen. Als u stopt met lijnen, dan blijft u op gewicht.

U krijgt aan beide zijden 3 kleine gouden of zilveren knopjes geprikt die er een aantal dagen in blijven zitten en die u, indien nodig, kunt stimuleren met bijgeleverde magneetjes. Eén magneetkogeltje wordt op het oor geplakt.

Als deze combinatie niet geheel afdoende is voor het gewenste resultaat, dan prikken we nog 10 gewone naalden per sessie extra, die we na 20 minuten verwijderen. Dit is een dubbele combinatie en werkt dan ook extra krachtig.

Kosten:

U dient iedere week de acupunctuurbehandeling te herhalen voor het gewenste resultaat. Een losse behandeling kost € 110,=.

10-wekelijks afvaltraject:

U betaalt € 750,= ineens vooraf voor 10 behandelingen.
Wekelijks krijgt u dan een acupunctuurbehandeling.

Referenties van mensen die met behulp van acupunctuur zijn afgevallen:

Voor de vakantie ben ik begonnen bij Kitty voor de behandeling ooracupunctuur. Ik was aan het googlen en kwam zo terecht bij verschillende behandelaars die ooracupunctuur deden. Ik bleef informatie zoeken over de behandeling. Eenmaal toen ik eruit was om de behandeling te doen ging ik op zoek naar een praktijk. Naar velen te hebben gebeld en gegoogled kwam ik uit bij Kitty. Ik was er meteen van overtuigd dat ik bij haar de behandeling wou doen. Het voelde vertrouwd door de telefoon en dat werd al gauw bevestigd op onze eerste afspraak. Een lieve vrouw, die haar werk goed, netjes en vakkundig uitgevoerd heeft. Ongeveer 10 weken met een vakantie ertussen ben ik 10 kilo lichter. Ben erg tevreden hoe de afgelopen weken zijn verlopen. Echte aanrader!
Hanan, 11 september 2017.

Op 8 april 2015 ben ik bij Kitty terecht gekomen. Wij kenden elkaar al lang, maar nooit een acupunctuurbehandeling ondergaan. Toch de stap gezet om het te gaan doen. Belangrijk voor mij was dat ik me goed voelde (vertrouwd). Samen met Kitty gekeken welk dieet bij mij paste aangezien ik geen dieettype ben. Samen afgesproken dat ik mijn calorieën opschreef en onder het afgesproken aantal per dag ging zitten. Dat ging makkelijk, ik viel per week 1 kilo af. Nu 7 weken bezig en 8,5 kilo afgevallen en weer veel energie. Super bedankt, Kitty.
Victoria

Ongeveer 4 maanden geleden kwam ik bij de praktijk van Kitty terecht om wat hulp te krijgen met afvallen. Vroeger heb ik veel andere diëten en methodes gevolgd, maar steeds snel weer aangekomen, nadat ik gestopt was. Tijdens mijn eerste afspraak wist ik al dat ik in goede handen was. Ik voelde me heel warm ontvangen door Kitty en ze had zeer attent geluisterd naar mijn verhaal. Alles werd daarna duidelijk uitgelegd over het traject wat ik moest volgens gedurende 10 weken. Ik ging hierna wekelijks langs om behandeld te worden via ooracupunctuur. Tijdens het gehele programma bleef Kitty super inspirerend en ze paste haar behandeling ook aan aan mijn behoefte. Het resultaat is: ik ben 12 kilo kwijt en vol met energie. Mijn vrienden en collega’s kunnen niet ophouden met mij te complimenteren. Ik kan het alleen maar aanraden! Hartelijk bedankt, Kitty!!
Kinga

Ik kwam bij Kitty terecht om af te vallen via acupunctuur, wat trouwens perfect geholpen heeft, ik was na een paar maanden 12 kilo kwijt. Moet eerlijk toegeven dat ik naast de acupunctuur er geen dieet bij volgde, anders was ik het wast sneller kwijt. Het voordeel wat ik misschien wel heb is, nadat ik gestopt ben ik nog geen kilo ben aangekomen 🙂  
Patricia

Ongeveer zes maanden geleden ben ik in de praktijk van Kitty Hamelijnck terecht gekomen. Nadat ik bij allerlei specialisten, fysiotherapeuten en revalidatiecentrum niet goed geholpen kon worden voor mijn klachten door mijn auto ongeluk. Ik stond open voor alles en dus ook alternatieve geneeswijzen, misschien kon mij dit wel verder helpen. Mijn eerste afspraak of intakegesprek voelde ik me welkom en warm ontvangen, alles werd goed en duidelijk uitgelegd. Na mijn eerste afspraak was ik verbaasd en het beviel mij erg goed. Zij behandelde mij voor slecht slapen, paniekaanvallen, afvallen & pijnklachten aan de rechterkant van mijn lichaam. Wekelijks ging ik langs om lichamelijk geholpen te worden. Ik voelde me super & het verlichtte mijn pijnklachten enorm. Ik zat er zwaar doorheen lichamelijk en geestelijk. Ik ben echt fan van de behandelingen en het is ook heel erg spiritueel. Ik ben inmiddels 15 kilo lichter & weer helemaal in balans. Gewoon mezelf teruggevonden, genietend van het leven!  Ik kan het iedereen aanraden, zeker doen!!!  Ik hoop dat mijn verhaal je inspireert om zeker de stap te zetten!
Richelle

close
Facebook Iconfacebook like buttonTwitter Icontwitter follow buttonLinkedin