DE ONDERWERPEN DIE AAN BOD KOMEN:

1. fysieke gezondheid

Allereerst wordt u volledig doorgemeten om te kijken hoe het staat met uw fysieke en energetische gezondheid.  “Eerst was er de energie en daarna de stof” is het basisprincipe van de Oosterse filosofie en dus ook de Oosterse geneeswijze. Hier is dus heel de natuurgeneeskunde op gebaseerd. Als uw energetisch systeem dus optimaal werkt werkt dit preventief naar uw gezondheid en kunt u dus uw gezondheid optimaliseren. Ook wordt hierbij gekeken naar bijvoorbeeld uw slaappatroon, bloeddruk, stress, spijsvertering, overgewicht, roken, intoxicaties van het lichaam, enz.

2. Geestelijke gezondheid

We leven best wel in een hectische tijd, waarin heel veel gebeurd. De snelheid waarmee we leven is erg hoog en de druk van buitenaf is vaak erg hoog. Voor veel mensen geeft dit stress. Burnoutklachten is heel normaal vandaag de dag. Veel mensen zijn depressief. Dit kan allemaal ook te maken hebben met onze leefstijl, dus onze voeding, of we voldoende bewegen, voldoende ontspannen, goed slapen. Vaak als je alleen al je leefstijl aanpast op bovengenoemde punten ziet jouw wereld er al heel anders uit en kun je alles wat om je heen gebeurd veel gemakkelijker aan. Je belastbaarheid wordt groter.

2. Stressreductie

Stress hoort tegenwoordig bij het leven van alle dag. Een geringe mate van stress kan zelfs gezond zijn. Wel is chronische stress de grootste oorzaak van ziekte, zoals blijkt uit nieuwe grote onderzoeken. Uw lichaam is in een constante staat van ‘fight or flight’, want dat is wat het stresshormoon teweeg brengt. U leert beter om te gaan met de dagelijkse stress. We maken hierbij o.a. gebruik van ‘Energetische Meditatie’ oefeningen, die de rust in uw lichaam weer terug kunnen brengen en de geblokkeerde energie weer kan laten stromen.

3. Voeding en beweging

Voeding al medicijn. We kijken wat het beste bij u past. Hoe u gewicht, BMI, vetpercentage is om te bepalen of u een gezond gewicht heeft. Ook bekijken we samen uw voedingspatroon om te kijken of dit voldoende voedingsstoffen bevat om gezond te leven en gezond te blijven. Het is algemeen bekend dat bewegen goed is voor uw lichaam, vitaliteit, algehele gezondheid en stressreducerend werkt. Er wordt daarbij gekeken naar wat het beste bij u past op het gebied van bewegen.

4. detoxprogramma voor het lichaam

Intoxitcatieproblemen van het lichaam kunnen divers zijn, van voedingsintoleranties, auto-immuunziektes, klachten door b.v. amalgaanvullingen, vaccinaties, chemokuur, enz.

De mogelijkheden voor ontgifting zijn:
– algehele ontgifting van het gehele lichaam (o.a. darmen, nieren, lever), dit is meer voor het gezond houden van het lichaam en is dus juist om allerlei aandoeningen te voorkomen i.p.v. genezen, goed om het ten minste 1 x per jaar te doen.
-behandeling van voedingsintoleranties, die diverse klachten veroorzaken in het lichaam, zoals huidproblemen (eczeem, acné, schimmel, enz.) luchtwegproblemen, problemen met maag- en/of darmen, herhaaldelijke ontstekingen aan blaas, oren, keel, bijholtes, migraine enz.
– behandeling van intoxicaties met metalen, zoals amalgaan, na een chemokuur, na vaccinaties of anders

5. voedingssupplementen 

Ook wordt gemeten of u geen vitamine- of mineraaltekorten heeft. Mocht dit wel het geval zijn dan krijgt u voorgeschreven wat u extra nodig heeft. Dit is beter dan lukraak multi’s te gaan slikken en er dan vanuit gaan dat alles wat je mist wel aangevuld wordt. Een teveel aan vitamines en mineralen kan ook gezondheidsklachten veroorzaken, dus ga daar voorzichtig mee om.

6. Overtuigingen 

Een overtuiging is een diepgewortelde visie op wereld. De ‘gekleurde’ bril waar u door kijkt. Onze overtuigingen vormen de basis van onze persoonlijkheid. Er wordt onderscheid gemaakt tussen positieve, opbouwende overtuigingen en negatieve, ziekmakende overtuigingen. Het is erg belangrijk om je bewust te zijn van welke overtuigingen je ‘helpen’ in het leven en welke je beperken of ziek maken en daar aan te werken. Hoe kom je aan deze overtuigingen (vaak van anderen) en misschien nog wel belangrijker: hoe kom je ervan af?

UW OP MAAT GEMAAKTE VITALITEITSPROGRAMMA:

Het vitaliteitsprogramma is op maat gemaakt en dus een individueel programma. Het omvat afhankelijk van wat voor u nodig is 5, 10 of 15 persoonlijke sessies van 1 1/2 tot 2 uur, waarbij gebruik gemaakt wordt van diverse technieken uit de natuurgeneeskunde, waaronder: acupunctuur, homeopathie, energetische meditatie, familieopstellingen, chakratherapie en diverse massagetechnieken, waaronder vitaliserende en ontspanningsmassage.

Het programma duurt maximaal een half jaar, de sessies dienen dus binnen een half jaar ingevuld te worden.

In overleg wordt bepaald welk pakket u nodig heeft om weer volledig gezond en in balans te komen.

5 sessies als u volledig gezond bent en dit preventief doet om uw lichaam gezond te houden.
10 sessies als u lichte gezondheidsklachten heeft en bijvoorbeeld niet helemaal lekker in uw vel zit.
15 sessies als u overgewicht heeft en chronische gezondheidsproblemen.

Eén consult kost € 110,=, afhankelijk van wat nodig is zijn de kosten:
5 sessies voor € 500,=
10 sessies voor € 1.000,=
15 sessies voor € 1.500,=

close
Facebook Iconfacebook like buttonTwitter Icontwitter follow buttonLinkedin